Klub atletika

Kdo ali kaj je Klub atletika in zakaj morate tudi vi postati nov/a član/ica?

Klub atletika je NOV najboljši, najširši vseslovenski klub vseh podpornikov, staršev, ljubiteljev športa, rekreativnih, profesionalnih in registriranih športnikov, trenerjev, ljubiteljev zdravega in kvalitetnega načina življenja, ljubiteljev narave, ljubiteljev urbanega in zavestnega načina življenja ter vseh podpornikov slovenske atletike. V svoje članstvo vabimo vse ljubitelje atletike, pa tudi starše atletov in atletinj, atletske delavce, rekreativne tekače, sodnike, veterane in ljubitelje ter pripravnike zdravega in športnega načina življenja. Za vse nove člane bomo članom Kluba atletika vsak mesec ekskluzivno, kot prvim, zvestim bralcem, na elektronski naslov dostavili mesečne novice, ki vsebujejo informacije o vrhunski atletiki iz prve roke, poleg tega pa bo članom omogočen dostop, do še več vsebine iz področja zdravega in trendi življenjskega sloga.

Vsi člani boste imeli zagotovljene posebne ugodnosti, ki jih bodo redno pripravljali partnerji kluba AZS, kot prvi pa boste lahko sodelovali v nagradnih igrah z ekskluzivnimi darili, ki bodo na voljo samo za člane!

Klub atletika ni samo navaden klub, ampak tudi podpora vsem mladim športnikom ter vsem, ki se s športom ukvarjate, ne glede na generacijo, spol ter skupino. Prav vsi smo Klub atletika!

DRUGA NAGRADNA IGRA: Osvojite majico s kratkimi/dolgimi rokavi znamke JOMA, ali športni nahrbtnik znamke JOMA. 

Žreb bo v prvem tednu meseca maja!

Po uspešno zaključeni prvi nagradni igri, smo ponovni šli v akcijo in zaradi velikega zanimanja pripravili novo nagradno igro, nagrade pa zopet podeljuje znamka JOMA.

Vsi, ki se boste do konca meseca aprila včlanili v Klub atletika, se boste ob strinjanju in oddaji vaših podatkov potegovali za ekskluzivne nagrade, ki jih bo tokrat podarila vrhunska športna znamka JOMA. Naključno bomo izžrebali srečneža/srečnico, ki bo prejel/a majico z dolgimi rokavi JOMA, srečneža/a, ki bo prejel/a majico s kratkimi rokavi JOMA in 5 srečnežev/ic, ki boste prejeli po en nahrbtnik JOMA.

Atletika je osnova za vse športe in tudi athlete v angleškem jeziku ne pomeni le atlet, temveč športnik. Zato vabimo vse ljubitelje športa, da se nam pridružite. Včlanite se še danes in postanite ekskluzivni član/članica Kluba atletika!

 

IZPOLNI PRIJAVNICO, POSTANI ČLAN TER S TEM SODELUJ V NAGRADNI IGRI:

Na Android napravah je za hitrejši vnos datuma rojstva potrebno klikniti na letnico v levem zgornjem kotu koledarja.

X