Otroška atletika v Slovenj Gradcu

Podlogarjeva peta v Jesolu, Kokalj na šestem mestu
11/06/2018
Mišmaševa blizu slovenskega rekorda
14/06/2018

Slovenj Gradec, 11. junija

Še ena sezona MALE ŠOLE ATLETIKE je za nami. Vadbo z Martino, Ireno in Mojco je to šolsko leto redno obiskovalo 55 otrok, ki so danes na zaključni prireditvi, starše izzvali na atletski dvoboj. Seveda so za celoletni trud prejeli zaslužene diplome in majčke, da bodo aktivni tudi med poletnimi počitnicami.

2. junija 2018 smo uspešno izvedli Miniolimpijado in Tečem da pomagam. Na njej smo s programom Otroške atletike sodelovali tudi mi. V lepem sončnem vremenu so se zabavali in razmigavali otroci in odrasli. Vsi so skupaj s člani Lion’s kluba tudi tekli v dobrodelne namene, kjer so se nam pridružili tudi župan Andrej Čas, direktor JZ Spotur Tilen Klugler in kandidatka za poslanko v DZ Lucika Fink.

Naši atleti so tudi 23. maja 2018 bili aktivni! Pomerili so se na Regijskem prvenstvu v Otroški atletiki (program Kid’s athletics), ki pod okriljem Mednarodne atletske zveze (IAAF) poteka v več državah Evrope. V našem klubu ga izvajamo že 4 leta. Program je namenjen otrokom od 6 do 10 leta starosti, zato so discipline prilagojene in predstavljajo predhodnice ‘pravih’ atletskih disciplin.

X