Kultna ameriška znamka Brooks, ki je svoj prvi čevelj izdelala že leta 1914, vedno prepriča z novo tehnološko inovacijo, ki služi tekaču. Cilj Brooksa je bil vedno tek predstaviti, kot doživetje in zabavo. Strokovnjaki iz področja športne medicine, industrije in z vrhunskimi športniki razvijajo in ponujajo obutev, ki ustreza vsem tekaškim profilom. Z patenti kot so DNA, HydroFlow, Diagonal Rollbar (DRB) in MoGo, že desetletja narekujejo inovacijski tempo v razvoju vrhunskih tekaških copat. V Sloveniji znamko zastopa podjetje Masel d.o.o.

Ugodnost: tekaški copati Brooks znižani do -40% na www.core-sport.si. Člani ob nakupu prejmejo darilo v obliki Izotoničnega napitka Enervit 420 g + 3 energijske gele (vrednost darila je 15 eur).

Pri nakupu vpišite v komentar “ČLAN AZS”. Popust bo obračunan na računu.

Narava. Lepota. Kakovost. To so vrednote, ki pišejo zgodbo o vodilni slovenski hiši lepote, Kozmetiki Afrodita. Vrednote, ki jim z ozirom na dobrobit družbenega in naravnega okolja sledi že več kot 50 let. Z več kot 650 visoko kakovostnimi kozmetičnimi izdelki in storitvami navdušuje profesionalne in končne uporabnike doma in po svetu. V koraku z najsodobnejšimi trendi prisega na kakovost in naravo ter tu ne sklepa kompromisov. Spoštuje življenje in možnost svobodne izbire, zato svojih izdelkov ne testira na živalih. Podpisana s sloganom »Lepa v svoji koži« verjame, da pomemben del lepote prihaja od znotraj in da je resnično lep tisti, ki se tako tudi počuti.

Ugodnost: 15% popusta v spletni trgovini s kodo AZS15

Spletna trgovina Sportnaoprema.si združuje opremo in pripomočke za fizično in kondicijsko pripravo športnika kot tudi opremo za miofascialno masažo in regeneracijo mišic.

V želji po čim boljših športnih rezultatih smo sodelovali s številnimi atleti kot so Luka Janežič, Anita Horvat, Paola Borović, Marko Čeko, Denis Šketako, Vid Botolin, Robert Renner, Maja Mihalinec, Mitja Krevs in ostalimi biseri kraljice športa, na katere imamo lepe spomine. Vedno smo pripravljeni za nova partnerstva, ki bi omogočila vzpon atletike na širšem področju držav Adria regije.

Kot konstruktiven in kredibilen partner pri opremljanju atletskih klubov smo v stiku s trenerji s katerimi testiramo uporabnost izdelkov in na podlagi pridobljenih informacij pripravljamo idejne zasnove novih izdelkov tako partnerskega (SKLZ, Triggerpoint) kot tudi lastnega razvoja (PWR).

Ugodnost: Ker se zavedamo pomembnosti dostopnosti opreme slovenskim atletom in ostalim športnikom smo za blagovne znamke SKLZ (sklz10), Triggerpoint (triggerpoint10), PWR (pwr10) in Incrediwear (incrediwear10) pripravili kupone za 10% popust pri nakupu na www.sportnaoprema.si, tudi na že znižane cene izdelkov.

Predani zdravju. Predani vam.

S tem poslanstvom ter vizijo skrbeti za preventivo in zdravje vseh generacij skrbi največja specializirana zdravstvena zavarovalnica v Sloveniji, Varuh zdravja, Vzajemna. Poleg dopolnilnega zdravstvenega zavarovanja nudi široko paleto drugih zdravstvenih in nezgodnih zavarovanj, kot so Zdravstvena polica, zavarovanje z medicinsko asistenco v tujini, zavarovanje za primer težjih bolezni in druga zavarovanja.

Poslovalnice Varuha zdravja lahko obiščete po vsej Sloveniji, dosegljivi pa so tudi na brezplačni številki 080 20 60.

Ugodnost: Ugodnost: individualno nezgodno zavarovanje Športnik. Za več informacij in sklenitev zavarovanja se obrnite na svetovalca:

Jure Marin
M: 041 302 246
jure.marin@vzajemna.si

Sunny Studio je prostor, kamor se lahko umaknemo pred vsakdanjimi obveznostmi. Kotiček, kjer se misli, telo in duša lahko napojijo svežine in pripravijo na nove izzive.

Sunny Studio najdete na Regentovi cesti 37, Ljubljana – Dravlje. Idej in možnosti za gibanje in sproščanje je veliko. 3600 m2 površine v treh nadstropjih ponuja rekreiranje v sodobno opremljenem fitnesu, 3 velikih dvoranah za vodene skupinske vadbe. Inštruktorji z izkušnjami in znanjem vam svetujejo ter oblikujejo program po vaši meri.

Sunny Studio vam nudi prostorne garderobe in enostavno ter prijazno uporabo storitev. Telo lahko razvajate v Spaju, kjer lahko sprostite in krepite telo v raznovrstnih savnah, se razvajate v whirlpoolih, ledeni jami in počivate v tapedariumu z ogrevanimi ležalniki.  Doživite lahko tudi čarobnost počitka ob kaminu s skodelico čaja.

Ugodnost: 12% popusta pri nakupu mesečne karte za fitnes in spa ali vodene vadbe in spa

Joma je svetovno priznana španska znamka športnih oblačil, obutve in opreme. Zaupajo ji vrhunska moštva, zveze, kot tudi profesionalni športniki, ki želijo posegati po najvišjih mestih. Tako kot oni se tudi mi trudimo, da bi jim pomagali na njihovi poti z našimi tehnološko dovršenimi izdelki. V Sloveniji je eno izmed podjetij, ki zastopa znamko, podjetje Masel d.o.o.

Ugodnost: objavimo kmalu …

Enervit sodi med vodilne proizvajalce športnih prehranskih dopolnil na svetu. Že več kot 30 let sodeluje z največjimi športnimi šampioni. Na podlagi svojih izkušenj mu je uspelo, da je v svetu športa uveljavil izjemne inovacije, skupaj z razvojem novih načinov vadbe in revolucionarnih strategij prehranjevanja. V Sloveniji znamko zastopa podjetje Masel d.o.o.

Ugodnost: 20 % popust na vse izdelke v spletni trgovini www.enervit.si.

Ob naročilu vpišete v komentar “ČLAN AZS”. Popust bo obračunan na računu, zato izberite plačilo po povzetju ali plačilo po predračunu.

VIDIM, očesni kirurški center, že od leta 2005 skrbi za vaš vid in vaše oči.Ves čas se trudimo, da bi ponudili najnovejše možnosti in najsodobnejšo tehnologijo. Rešujemo vse dioptrije za vse starosti.

Očesni center obsega VIDIM, ambulantni kirurški del, ter VIDIM OPTIKO, prodajalno korekcijskih in sončnih očal, kontaktnih leč in ostalih pripomočkov za vid.

Ugodnosti:

  • brezplačen pregled za očala in kontaktne leče (ni časovno omejeno, obvezna predhodna rezervacija na 03 491 29 00, Celje)
  • kupon za popust pri plačilu pregleda za odpravo dioptrije v vrednosti 40 EUR (časovno omejeno do 31.12.2022, obvezna predhodna rezervacija na 03 82 81 886, Celje ali Ljubljana )

NutriHolis nudi skrbno izbrana prvovrstna prehranska dopolnila za podporo zdravega ravnovesja telesa na naraven način.

Ugodnost: 10% popust v spletni trgovini s kodo ATLETIKA.

 

  • PolaBekeraj d(r)oživet plac Novo mesto (Ulica Talcev 1, 8000 Novo mesto)
  • PolaBekeraj klinika za droži
  • D(r)oživetje – šola peke z naravnim kvasom

Tisočletna tradicija s pridihom drznosti, znanja in današnjega načina življenja. Droži (divji kvas) pri nas dobite v vseh možnih oblikah in ne le kruhu – v potici, piškotih, pitah, tortah, testeninah, juhah … Vabljeni v DROŽIVETI svet.

Ugodnosti: 20% na nakupe in 10% na catteringe, organizacijo pogostitev oziroma večje dobave.

Naročila:  info@polabekeraj.si ali 040 972 392

Savna mojstri Slovenije so profesionalna ekipa na področju savnanja in wellnessa v Sloveniji. Svetujejo ter poučujejo na področju koristi savnanja, odzivanja telesa na parne kopeli. Hkrati pa tudi svetujejo in sodelujejo pri tako domači kot tudi profesionalni rabi ter sami vgradnji savn.

Ugodnost: 15% popusta na eterična olja in na wellness & savna delavnice

Kontakt: Benjamin Lipnik (040550624) / sauna.coaching@gmail.com

AVTOHIŠA VIČ – VSE NA ENEM MESTU ZA VAŠE VOZILO

Ugodnost: 

–             20% popusta na kompletno čiščenje vozila v mesecu maju;
–             20% popusta na vulkanizerske storitve v mesecu maju.

 Ob obisku mora stranka opozoriti na svoje članstvo v Klubu atletika.

Si želite izkusiti ledeno doživetje? Raziščite prečudoviti svet mrzle vode in zavestnega dihanja. Emil Ledenko ima prav posebno življenjsko zgodbo. Njegovo življenje je resničen dokaz, česa vse smo ljudje zmožni. Z rednim in vztrajnim vsakodnevnim prakticiranjem dihalnih vaj in mrzle prhe ter ledenih kopeli je dosegel izjemne rezultate, poleg tega pa pridobil ogromno znanja in izkušenj. Vse, kar govori, tudi živi in s svojim primerom navdihuje in motivira tudi ostale ljudi. Zdaj želi to znanje prenesti tudi na vse tiste, ki si tega želijo.

POSLANSTVO mu je bilo že s samim priimkom položeno v zibelko oz. kot pravijo “Nomen est Omen,” kar v prevodu pomeni, “V imenu je pomen.

Ugodnost: ob nakupu Emilove skupinske delavnice (99€), prejmete mesečno članarino v vrednosti 30€. To pomeni, da se cel mesec v terminih, ki jih razpiše Emil, potapljate z LEDENO DRUŽINO – Pingwini.

JSP je srbski ustvarjalni kolektiv, ki sta ga ustanovili sestri Jelena in Svetlana Proković. Blagovna znamka JSP se že od leta 1992 ukvarja s področji stajlinga, kostumografije in sodobne mode. Po letu 1999 je blagovna znamka svoje modne kreacije usmerila med Ljubljano in Beogradom.

Ugodnost: s kodo SLOATL prejmete 15% popust na spletni strani https://jsp-ready.com/sl/. Popusti se seštevajo.

Naravne rešitve za vaše zdravje in dobro počutje.

Ugodnost: 15% popust za nakupe prek spletne strani https://www.naturmed.si/si s promocijsko kodo ATLETIKA15. Popusti veljajo za vse izdelke, razen za že znižane akcijske pakete.

Metuljeva vila v srcu Bohinja je lahko vaš drugi dom, ki se vam bo v času počitnic tako priljubil, da ga boste vzeli resnično za svojega. Dobrodošli.

Ugodnost: aktivni 3-dnevni oddih, max 12 ljudi, v obdobju maj-september za 1650 eur ali v obdobju oktober-november in januar-april za 1350 eur. Vključen 1x postrežen zajtrk ter možnost opazovanja sončnega vzhoda z Vogarja.

Kontakt: enquiries@butterflylodge.si / 070 696 044

Medivital d.o.o. je podetje, ki se ukvarja s prodajo vrhunskih naravnih izdelkov za zdrav življenjski slog: prehranska dopolnila in zelišča, naravna kozmetika, izdelki tradicionalnih medicin sveta in izdelki za osebno nego, narejeni iz naravnih materialov.  Promoviramo zdrav način življenja in trajnostno rast.

Bachove cvetne esence, rastlinski izvlečki in čaji so nam v pomoč pri uravnavanju čustvenih stanj, boljšemu spanju, duhovni umirjenosti in fokusu na rezultate.

Izdelki za sklepe in mišice nam pripomorejo k optimalni pripravljenosti in obnovi po napornih treningih in tekmovanjih.

Izdelki za krepitev imunske odpornosti pripomorejo, da kljub stresu na poti in tekmovanjih lahko telo ohranimo v vrhunski formi.

Z izdelki tradicionalnih svetovnih medicin kot so mokse, ventuze, grelne vrečke, neti pot in drugimi poskrbimo za hitrejšo regeneracijo tkiv po poškodbah in infekcijah.

Ugodnost: s kodo ATLETIKA10 prejmete 10% popust na spletni stran www.medivital.si. Popust velja na vse izdelke v spletni prodajalni.

Kontakt: info@medivital.si

Solna terapija ali haloterapija je vdihavanje in izpostavljenje telesa suhemu solnemu aerosolu. Terapija je povsem naravna in varna, klinično preizkušena tehnika. Poglavitna naloga suhega solnega aerosola je, da ČISTI in RAZKUŽUJE dihala in kožo. Blagodejno vpliva na vaše počutje in je primerna tako za asmatike, ljudi s pogostimi prehladi in podobnimi težavami. Primerna je za otroke od šestega meseca starosti do ljudi v zrelih letih.

Ugodnost: solna terapija za športnike – detox terapija 60 min: 21 eur (redna cena 26 eur).

Kontakt: 040 845 138 / info@solna-terapija.si

DAVID, revija za moške s STILOM je lifestyle revija za sodobne pustolovce, kulturne navdušence modne entuziaste, ljubitelje jeklenih konjičkov, gurmane …

DOBRODOŠLI V SVET AKTIVNEGA MODERNEGA MOŠKEGA

Ugodnost: 20% popust na letno članarino za revijo DAVID, za moške s STILOM

“Živjo, sva Manca in Luka in verjameva v enostavne rešitve za bolj zdravo prehrano. Že skoraj 10 let se ukvarjava s prehrano. Iščeva načine kako si olajšati pripravo zdravih obrokov in kako vključiti čim več svežega na naš jedilnik. K temu spodbujava tudi najina mala otroka, ki nista ravno najbolj prizanesljiva okuševalca. Zato sta najina najboljša kuhinjska pomočnika blender Omniblend in sokovnik Kuvings, s katerima poskrbiva za naše dnevne doze zelenjave in sadja. Čisto na novo se je najini ponudbi pridružila še osnova za pripravo skoraj čisto domačega mandljevega mleka MIMY. Z veseljem ti predstaviva več, najdeš naju na Facebooku, Instagramu ali spletni strani.”

Ugodnost: 10 % popust s kodo atletika na Omniblend, sokovnike Kuvings in Vervita in mandljevo osnovo MIMY

Avrora AS je distribucijsko podjetje, ki ga sestavljajo ljudje s 5 do 25-letnimi izkušnjami na področju knjigotrštva. Vse knjige v naši ponudbi so na voljo v spletni knjigarni Galarna.si, ki nudi ugodne spletne cene in hitro dostavo za več kot 6000 knjig (1800 je otroških izdaj). 95% knjig je na zalogi in so odposlane v roku 1-2 dni. Brezplačno dostavo nudimo že nad 20 eur.

Ugodnost: člani kluba Atletika lahko berete še ceneje: s kodo ATLETIKA10 si zagotovite 10% dodatnega popusta na www.galarna.si. Koda velja do 31.5.21

Kontakt: 040 922 522 / info@galarna.si

Elviva so novi probiotični izdelki na slovenskem trgu. Z dodanimi pozitivnimi probiotičnimi mikroorganizmi očistite okolje, zrak in površine okoli vas in vaših najbližjih.

Probiotiki so za ljudi in živali koristni mikroorganizmi, ki znatno zmanjšajo delovanje škodljivih – patogenih bakterij. Zato so izdelki Elviva tudi neškodljivi za okolje.

Ugodnost:  15% popust ob spletnem nakupu s kodo: ELVIVAKLUBATLETIKA

Leguano je nemška znamka vrhunske bosonoge obutve. Vsi leguano bosonogi čevlji so proizvedeni v Nemčiji. Zaradi svojih fleksibilnih podplatov omogočajo naravno hojo in dajejo udoben bos občutek. Pozitivni učinki se odražajo ne samo na stopalih, ampak na celotnem telesu.

V Sloveniji znamko Leguano zastopa podjetje Naraven korak d.o.o.

Ugodnost*: Promo koda AZS10 za 10% popust na vse izdelke na spletni strani leguano.si, velja pri nakupu nad 40€.

* – na že znižane izdelke promo koda ne velja / popusti se ne seštevajo / velja za več nakupov / velja samo na spletni strani leguano.si

Strast ali življenjski ogenj je energija, ki nas potiska po poti našega dušnega namena. Društvo za prebujanje višje zavesti Srčni Ogenj zato predstavlja našo Srčno strast na poti uresničevanja vizije, katera se je kot ideja rodila že pred nekaj leti.

Ta vizija je podpirati osebnostni in duhovni razvoj posameznika ter s tem hkrati tudi dvig zavesti celotnega človeštva.

Posamezniku kot tudi manjšim skupinam pa želimo ponuditi primeren prostor in možnost, da v prijetnem ter nežnem objemu narave, stran od vrveža vsakdana, začuti pristno povezanost z materjo Zemljo in prvinsko povezavo s samim seboj.

Ugodnost: 25% popust na individualne šamanske ceremonije (terapije) in 10% popust na vse artikle v naši spletni trgovini.

Avtentična kolekcija za nego kože nastaja med griči neokrnjene narave Kozjanskega parka. Ker nadzorujemo proizvodnjo od semena do končnega produkta, na vašo poličko dostavimo sveže, visoko učinkovite in predvsem slovenske proizvode.

MOIKA je zgovoren dokaz zato, da imamo vse, kar naša koža potrebuje, na dosegu roke. Je dokaz zato, da slovenske kmetije in oljarne proizvajajo rastlinske izvlečke najvišje kakovosti, kar se zrcali v uporabniški izkušnji ob negi še tako zahtevne kože. Aknasta in problematična najstniška koža, občutljiva otroška ali pa zrela koža brez sijaja; vsaka zasluži svojo celovito negovalno rešitev v naravnih izdelkih, ki sledijo najstrožjim standardom v proizvodnji ekološke in naravne kozmetike.

Ugodnost: 15% popust na vse izdelke.

Mleko na dom je naša zaveza in obljuba cenjenim kupcem; zagotoviti izjemen in pester nabor lokalnih, domačih izdelkov za slovenska gospodinjstva in pri tem sodelovati izključno s slovenskimi kmetijami z dolgoletnimi tradicijami. Z veseljem spremljamo trend vzpodbude vedno večjega števila Slovencev, da dobro jedo in živijo čim bolj trajnostno in odgovorno. Naš prispevek k tej zgodbi je podpora manjšim dobaviteljem, za katere verjamemo, da zagotavljajo najboljše domače izdelke, ki jih lahko dostavimo na vaš prag. Vsak dobavitelj ponuja edinstveno zgodbo, zavidljivo tradicijo in nesporno kakovost.

Ugodnost: 10% popust s promocijsko kodo ATLETIKA.