Nova podoba in novo ime!

Kdo ali kaj je Klub Zaljubljeni v šport in katere so koristi članstva?

Klub atletika smo preimenovali v Klub Zaljubljeni v šport, saj ne združuje le atletov in ljubiteljev atletike temveč je vseslovenski klub podpornikov, staršev, ljubiteljev športa, rekreativnih, profesionalnih in registriranih športnikov, trenerjev, ljubiteljev zdravega in kvalitetnega načina življenja.

V članstvo vabimo vse ljubitelje športa, pa tudi njihove starše, podpornike, sodnike, veterane ter pripravnike zdravega in športnega načina življenja.

Člani boste imeli zagotovljene posebne ugodnosti, ki jih bodo redno pripravljali partnerji kluba AZS, kot prvi pa boste lahko sodelovali v nagradnih igrah z ekskluzivnimi darili, ki bodo na voljo samo vam!

Klub Zaljubljeni v šport ni samo navaden klub, ampak tudi podpora vsem mladim športnikom ter vsem, ki se s športom ukvarjate, ne glede na generacijo, spol ter skupino. Prav vsi smo Zaljubljeni v šport!

Poleg tega boste prejemali koristne nasvete in namige za rekreativnejše preživljanje prostega časa in zdrav življenjski slog. Včlanite se še danes in postanite ekskluzivni član/članica Kluba Zaljubljeni v šport!

#zaljubljenivsport

Sledite nam tudi na Facebook profilu!

https://www.facebook.com/zaljubljenivsport

IZPOLNI PRIJAVNICO IN POSTANI ČLAN:

Na Android napravah je za hitrejši vnos datuma rojstva potrebno klikniti na letnico v levem zgornjem kotu koledarja.